Over ons

Home / Over ons

KEUKEN BELEVING

SChILT SCHOUTEN

Met meer dan 25 jaar ervaring in “keukenland” kan ik wel zeggen dat ik een keukenspecialist ben, door die ervaring weet ik precies hoe er bij de zogenaamde keukenboeren gewerkt wordt!

Zo werk ik dus niet! Bij mij geen torenhoge kortingen en alleen vandaag prijzen, ook geef ik niets weg en gratis bestaat ook niet! Wel geef ik een gedegen advies over kleurgebruik, apparatuur keuze en soort werkblad, tot dit advies kom ik door goede vragen te stellen en vooral goed te luisteren!

Door mijn jarenlange ervaring zult u merken dat ik ook met ontwerpen en ideeën kom waar u zelf nog niet aan gedacht had of waar u in uw zoektocht nog niet op gewezen was.

Bij mij staat er ook geen tijdslimiet of bepaalde plaats of manier voorop, de wijze waarop ik u van de juiste adviezen voor een juiste aankoop voorzie bepaalt u. Dat betekent dat we telefonisch, in de showroom, via de mail, bij u thuis of allemaal tegelijk met elkaar in contact kunnen komen.

De adviezen van mij en keuzes van u worden verwerkt in een transparante en markt conforme offerte met prachtige 3D tekeningen zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Ook de verdere afwikkeling is bij mij in goede handen, door het grote en kwalitatief uitstekende netwerk kan ik voor u tot zelfs een complete verbouwing verzorgen. Maar mijn specialiteit zijn toch de keukens, dus het proces van uw droomkeuken realiseren van planning, aanschaf tot oplevering is bij mij in goede handen!

Ook een pluspunt om te vermelden, misschien wel de belangrijkste, is dat u bij KEUKEN BELEVING 1 aanspreekpunt heeft en dat ben ik, Schilt Schouten.

Ik hoop u snel tot mijn klantenkring te kunnen rekenen,

SCHILT SCHOUTEN
KEUKEN BELEVING